openluchtzwembad

Zwemlessen 2024

Deze zomer zullen er zwemlessen gegeven worden. We leiden de kinderen op voor de internationale A-B-C-Zwemsurvivaldiploma’s van ENVOZ (zie www.envoz.nl).

Er worden 3 zwemlessen van een half uur per week gegeven. De lessen zullen op maandagmorgen, woensdagmorgen en vrijdagmorgen gegeven worden. De zwemlessen starten op maandag 8 juli.
Het diploma-zwemmen staat gepland op zaterdag 17 augustus . Deelnemen aan het diploma-zwemmen is alleen mogelijk als tijdens de lessen is aangetoond dat de leerling alle diploma-eisen in voldoende mate kan uitvoeren.

Er worden in totaal 15 lessen gegeven op de volgende dagen:
8, 10 en 12 juli
15, 17 en 19 juli
22, 24 en 26 juli
29, 31 juli en 2 augustus
5, 7 en 9 augustus

6de week zomervakantie eventuele inhaallessen

Deelname aan zwemlessen kan vanaf een leeftijd van 5 jaar.
De lestijd zelf is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de groepsindeling. Dit is pas de laatste week van juni bekend. We starten de zwemlesochtenden altijd met diploma-groepen en eindigen met beginners.

De zwemlessen vinden plaats in een buitenbad. Wij hebben geen garantie op goed weer en een aangename watertemperatuur. Bij een beetje slecht weer gaan de zwemlessen dan ook gewoon door. Alleen bij langdurige hevige neerslag, storm en onweer zullen zwemlessen afgelast worden en tussendoor, op een andere dag ingehaald worden. Het zwemwater is kouder dan in een binnenbad. Daarom duren de lessen maximaal 30 minuten.
Niet ieder kind houdt ervan om in kouder water te lessen. Het is dan ook toegestaan om te lessen met een zwemsuit aan. Echter, een zwemsuit is niet toegestaan tijdens het diploma-zwemmen. We raden de kinderen uit de diploma-groepen dan ook aan om tijdens het lessen geen zwemsuit te dragen.

Een zwemleskaart kost € 95,- voor 15 lessen. U krijgt geen geld terug bij afwezigheid vanwege vakantie, ziekte of voortijdig afbreken van de lessen. Aan het diploma-zwemmen zijn geen kosten verbonden.

Aanmeldformulier zwemlessen:

(Aanmelden is geen garantie op deelname, alleen na bevestiging)

Zwemlessen zomer 2024
Maak een keuze:
Akkoord met de voorwaarden